Theater of Rock

Theater of Rock is een rock coverband (’70)die nummers brengt waar vooral rocksongs de hoofdnoot is……..de band bestaat uit 3 ervaren muzikanten:

gitaar/zang Lorenzo Augusti

basgitaar Roger Grossard

drums Alberto Rossi

Theater of Rock speelt overal: prive feestjes, café’s/pubs, tenten, festivals…. maakt niet uit…fun op het podium en mensen entertainen is wat ze het liefste doen….

Groeten en misschien tot binnenkort?

Meer info over de band:

Lorenzo is gitarist/zanger geweest in tal van bands: Nation, Legends of Rock, Red Voodoo, Zennhie….. dus ervaring zat. Theater of Rock heeft in principe 3 zangers, toch neemt Lorenzo het merendeels van de nummers voor zijn rekening.

Als gitarist heeft Lorenzo al heel veel wegen afgelegd in vooral de blues/rock en metal scene, dus je mag er zeker zijn dat de gitaarpartijen bij Theater of Rock zeker van een hoog rock gehalte hebben, die “toevallig” passen bij de songs die Theater of Rock brengt.

Roger is naast bassist/zanger vooral de entertainer van de band, altijd met een glimlach en veel plezier op het podium.

Ervaring is nog een te klein woord voor zo een talentvolle en allround bassist, er is eigenlijk geen stijl van muziek die hij niet aankan, van cajun tot metal.

In het verleden in tal van bands gespeeld, zowel vast als gastmuzikant: Westfalen, Nation, Spikes, Legends of Rock, Red Voodoo en nog zo veel meer…..

Geliefd en gerespecteerd bij tal van collega muzikanten…

Neemt bij Theater of Rock bij verschillende nummers de leadzang voor zijn rekening.

Albert Rossi is wat ze noemen een steady drummer, maatvast met knappe drumbreaks

Na 23 jaar niet meer gedrumd te hebben, ondertussen toch weer 4 jaar bezig, blijft hij vriend en vijand verbazen van zijn drum skills.

Theater of Rock is een rockband die nood had aan een classic rockdrummer

Met een verleden bij onder andere Westfalen, Nation enz….. heeft Alberto zich wel bewezen wat je nodig hebt als drummer bij een rockband……